TUTUSTU MYÖS

Rekisteriseloste

Päivitetty 11.5.2018
Henkilötietolain 10§:n mukainen rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä
    Nimi: Juhlatalon Ravintolat Oy
    Yhteystiedot: Lapintie 3a, 33100 Tampere
  2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
    Loretta Pietilä
    Juhlatalon Ravintolat Oy, Lapintie 3a, 33100 Tampere
    Puh. 040 5575 833
  3. Rekisterin nimi
    Juhlatalon Ravintolat Oy:n asiakasrekisteri
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon ja asiakas yhteydenpitoon.
  5. Rekisterin tietosisältö
    Asiakassuhteen hoitamiseen liittyvä tieto.
  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.
  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin. Henkilötietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle henkilötietolain säännösten mukaisesti.
  8. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Rekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena. Tietojärjestelmä on täysin suojattu ja rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.
  9. Tarkastusoikeus
    Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (yhteystiedot mainittu kohdassa 2).

Tietoa evästeistä

Me käytämme tällä verkkosivustolla erilaisia teknisiä sovelluksia, mm. evästeitä, joiden avulla keräämme ja tallennamme tietoja käyttämistäsi palveluista. Em. tietoja käytetään palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen.

Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettua markkinointiviestintää. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Verkkokaupan tilaukset (noutolounas ja väliaikatarjoilu)

Keräämme tietoja sinusta kaupan kassalla.

Mitä keräämme ja säilytämme

Kun vierailet tällä sivustolla, seuraamme:

  • Tuotteet / palvelut joita olet katsonut: Käytämme tätä, esimerkiksi, kun näytämme tuotteita joita olet äskettäin katsonut.
  • Sijainti, IP-osoite ja selaimen tyyppi: Näiden avulla arvioimme verojen ja toimituskulujen määrän, jos se on tuotteen kannalta olennaista.

Käytämme evästeitä myös, jotta säilytät ostoskorin sisällön sivua selaillessasi.

Kun ostat meiltä, pyydämme tietoja kuten nimi, laskutusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä toimitusta koskevat tiedot kuten näytös ja sen ajankohta. Myös muut  antamasi tiedot tallennetaan. Käytämme näitä tietoja, jotta voimme

  • Lähettää tilausvahvistuksen ja aloittaa tilauksen toteuttamisen
  • Vastata pyyntöihisi, mukaan lukien hyvitykset ja valitukset
  • Käsitellä maksuja ja estää petollista toimintaa
  • Noudattaa kaikkia lain velvotteita, kuten verojen maksaminen
  • Parantaa kaupan tarjontaa
  • Lähettää markkinointiviestejä, jos valitset että haluat vastaanottaa niitä.

Yleensä säilytämme tietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä niihin tarkoituksiin joita varten keräämme tiedot ja käytämme tietoja ja niin kauan kuin meidän on ne lain mukaan säilytettävä. Esimerkiksi, säilytämme kaupan tiedot vähintään vuodeksi verotusta ja kirjanpitoa varten. Tämä sisältää nimen, sähköpostiosoitteen ja laskutus- ja toimitusosoitteet.

Ketkä tiimistämme pääsevät käsiksi

Tiimimme jäsenet pääsevät tietoihin joita annat meille. Esimerksi, sekä Ylläpitäjät että Kauppiaat pääsevät näihin:

  • Tilaustiedot kuten mitä ja milloin ostettiin ja minne tilaus lähetettiin sekä
  • Asiakkaan tiedot kuten nimi, sähköpostiosoite ja laskutus- ja toimitus tiedot.

Tiimimme jäsenet pääsevät näihin tietoihin jotta voivat täyttää tilaukset, käsitellä hyvitykset ja voivat tarjota tukea.

Mitä jaamme muiden kanssa

Jaamme tietoja niiden kolmansien osapuolten kanssa jotka auttavat meitä käsittelemään tilauksia ja tuottamaan sivuston palveluita. Hyödynnämme evästeiden tallentamaa dataa markkinoinnisssamme.

Maksut

Verkkomaksussa käytämme CheckOut Finlandin eli OP Payment Servicen palvelua, joka hoitaa maksunvälityksen. Verkkokauppamme siirtää maksupalveluntarjoajalle maksutapahtumaan tarvittavat tiedot ja maksupalveluntarjoaja viestii verkkokaupallemme maksun onnistumisesta.

YLÖS