Hovi
rekisteriselosterekisteriseloste

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste
Päivitetty 11.5.2018
Henkilötietolain 10§:n mukainen rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä
    Nimi: Juhlatalon Ravintolat Oy
    Yhteystiedot: Lapintie 3a, 33100 Tampere
  2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
    Loretta Pietilä
    Juhlatalon Ravintolat Oy, Lapintie 3a, 33100 Tampere
    Puh. 040 5575 833
  3. Rekisterin nimi
    Juhlatalon Ravintolat Oy:n asiakasrekisteri
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon ja asiakas yhteydenpitoon.
  5. Rekisterin tietosisältö
    Asiakassuhteen hoitamiseen liittyvä tieto.
  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.
  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin. Henkilötietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle henkilötietolain säännösten mukaisesti.
  8. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Rekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena. Tietojärjestelmä on täysin suojattu ja rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.
  9. Tarkastusoikeus
    Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (yhteystiedot mainittu kohdassa 2).

 

Tietoa evästeistä

Me käytämme tällä verkkosivustolla erilaisia teknisiä sovelluksia, mm. evästeitä, joiden avulla keräämme ja tallennamme tietoja käyttämistäsi palveluista. Em. tietoja käytetään palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen.

Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettua markkinointiviestintää. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.