TUTUSTU MYÖS

Parhaat palat tarjoillaan väliajalla

Tilaa väliaikatarjoilu etukäteen oheisella lomakkeella.. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Voit tehdä väliaikatarjoilutilauksen myös ennen esitystä saapuessasi teatteriin, mutta silloin emme voi taata koko tarjoiluvalikoimaa.

Tilaus tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen esitystä.

Jos esitys ei ole listassa, siihen ei ehkä ole mahdollista tehdä tilausta ennakkoon. Voitte tiedustella mahdollisuutta sähköpostilla: ravintola@komediateatteri.fi

Katso väliaikatarjoilun peruutusehdot.

Yleiset tilaus- ja toimitusehdot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, ja ilmoitetaan euroina. Tilaus maksetaan tilausta tehtäessä. Kun maksu on suoritettu onnistuneesti, asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus. Jos tilaus ei etene onnistuneeseen maksuun asti, tilaus peruuntuu. Tilauksiin ei lisätä toimituskuluja. Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman kattauksen yhteydessä. Ei vaihto- ja palautusoikeutta 1-7 vrk ennen esitystä. Pidätämme oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja koska tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia tilaus- ja toimitusehtoja.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Juhlatalon Ravintolat Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy. Checkout Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tietosuoja

Kaupassa noudatetaan Suomessa voimassa olevaa kuluttajansuojalainsäädäntöä. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan tilauksen yhteydessä koko nimensä, sähköpostiosoitteensa sekä mahdollisesti puhelinnumeronsa. Kerättyjä tietoja käytetään tarjoilun toteuttamiseen, tilaukseen liittyviin yhteydenottoihin ja asiakassuhteiden hoitoon. Asiakkaan luovuttamia yhteystietoja ei tallenneta asiakasrekisteriin.
YLÖS